dieren, Webshop

Hondenbench in de auto

Hondenliefhebbers gaan graag op pad met hun hond. De baasjes klikken uit veiligheid de gordels vast, maar de honden zitten vaak los op de achterbank of in de kofferbak. Dit is niet echt veilig voor je hond, maar ook niet voor jezelf. Een hond in de bench vervoeren tijdens een autorit is dan ook verstandiger. Je kunt op Tinki.nl meer lezen over reisbenches. Als je een grote kofferbak hebt, kun je er prima een honden bench in kwijt. Op deze manier zit je hond veilig achterin en kun jij ongestoord rijden.

Een hondenbench kopen

Als je op zoek bent naar een hondenbench voor in de auto is het formaat van de bench natuurlijk belangrijk. Je hond moet er goed in passen, maar het moet ook goed in de kofferbak geplaatst kunnen worden. Niet alleen de afmeting van de kofferbak is hierbij belangrijk, maar ook de hoogte. De achterklep van de auto buigt vaak wat af naar beneden. Vooraf opmeten is dus belangrijk. Je kunt ook een reisbench op de achterbank plaatsen. Deze moet je natuurlijk wel vastzetten, anders heeft het weinig nut. Je wilt wel hét beste voor je hond op een veilige manier.

Alternatieven voor een hond in bench

Mocht een bench kopen geen goede oplossing zijn om je hond te vervoeren, dan zijn er speciale gordelsystemen. Je kunt de hond dan op de achterbank vastklikken aan de gordel. Op Tinki.nl kun je meer informatie vinden over het veilig vervoeren van je hond. Een gordelsysteem is bij de meeste dierenwinkels verkrijgbaar en zijn betaalbaar. Je hond zit dan rustig op de achterbank, zonder dat hij je tijdens het rijden stoort. Ook tijdens een ongeluk vliegt de hond niet naar voren, maar blijft hij in de stoel. Een boswandeling is heerlijk, maar veilig aankomen is belangrijker.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *