Uncategorized

Werk in de bouw gezocht

Het vinden van werk in de bouw kan lastig zijn. Natuurlijk wil je het liefst een baan waarbij je het gevoel hebt dat je op de juiste plek zit. Ook is het belangrijk dat je werk dichtbij huis is en dat je beloond wordt voor je harde werk. Koers Oost Bouwdiensten begrijpt dit volledig. Wij zorgen ervoor dat je bij een betrouwbaar bouwbedrijf komt te werken. Onze vacaturebank beschikt inmiddels over 90+ bouw vacatures!

Hoe helpen wij je met werk zoeken in de bouw?

Koers Oost Bouwdiensten helpt vakmensen om de juiste baan te vinden. Wij werken voor diverse bouwbedrijven in de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe en Utrecht. Zo kunnen we voor jou werk vinden bij jou in de buurt. Dankzij ons brede vacatureaanbod kunnen we eveneens de juiste functie voor je vinden. In onze vacaturebank vind je onder andere vacatures voor voegers, tegelzetters, timmermannen en landmeters. Je kan eenvoudig alle vacatures per vakgebied bekijken, zodat je geen enkele interessante vacature zal missen. Veel bouwbedrijven zoeken ervaren vakmensen, maar wij bieden ook banen voor leerlingen aan. Bij Koers Oost Bouwdiensten sta jij als werknemer centraal. Werken in de bouw is zwaar en het vereist vakmanschap, vandaar dat wij van mening zijn dat vakmensen beloond moeten worden. De meeste functies vallen onder de Bouw-cao. Je functie wordt op een eerlijke manier ingeschaald en je start direct met het opbouwen van pensioen.

Werk in de bouw gezocht: schakel onze hulp in!

Wij raden je aan om direct te solliciteren als je een passende vacature tegen bent gekomen. Dat is binnen een paar minuten geregeld via onze website. Wil je graag geholpen worden bij het vinden van de ideale baan? Je kan via 0547-200252 een kennismakingsgesprek bij Koers Oost Bouwdiensten aanvragen. Wij gaan vervolgens op zoek naar een uitdagende baan voor jou.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *